مقامهای رژیم صهیونیستی در حالی گزارشهای بینالمللی و امدادی در مورد اوضاع وخیم غذایی و بهداشتی در غزه را رد میکنند که گزارش سازمان ملل و گروههای امدادی حاکی از آن است که در صورت ادامه درگیریها و محدودیتهای ارسال کمکها، در ۶ ماه آینده نوار غزه با قحطی به معنای واقعی روبرو خواهد بود.
یکی از سخنگوهای سازمان ملل گفت، این نهاد بینالمللی به شدت نگران آزمایش سیستم تسلیحات اتمی زیر آبی کره شمالی است که در واکنش به رزمایش مشترک بین ژاپن، کره جنوبی و آمریکا انجام شده است.
معاون دبیرکل سازمان ملل در امور بشردوستانه و کمکهای اضطراری ضمن هشدار نسبت به اینکه یک فاجعه بهداشتی در غزه در پیش است، نوار غزه را محلی برای مرگ و ناامیدی توصیف کرد.
سازمان ملل متحد اعلام کرد که تعداد آوارگانی که از آغاز تجاوزات اخیر رژیم صهیونیستی به شهر رفح در جنوب نوار غزه وارد شدهاند به حدود یک میلیون نفر رسیده است.
سازمان ملل متحد هشدار داد که در نتیجه مسدود شدن کریدور کمکهای بشردوستانه به نوار غزه به دست رژیم صهیونیستی، این باریکه در خطر قریبالوقوع قحطی قرار دارد.
شورای امنیت سازمان ملل بامداد پنجشنبه پیشنویس قطعنامه ارائهشده از سوی مالت برای برقراری وقفه بشردوستانه در غزه را تصویب کرد. قطعنامه ای که پس از 40 روز به تصویب رسید با 12 رای مثبت و رای ممتنع آمریکا و انگلیس و روسیه همراه شد که خود نشان دهنده عقب نشینی حامیان رژیم صهیونیستی از ادامه حمایت از خشونت گسترده این رژیم در غزه است.
هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل در واکنش به حملات رژیم صهیونیستی به بیمارستان الشفا در نوار غزه تاکید کرد، بیمارستانها جایی برای پناه گرفتن هستند نه جایی برای جنگ.
یک مقام ارشد آژانس آوارگان فلسطینی سازمان ملل گفت، یک فلسطینی ساکن نوار غزه به طور متوسط با دو تکه نان در روز زندگی میکند اما حالا آنها فراتر از آن خواستار دریافت آب هستند.
کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل با بیان اینکه وضعیت غزه به دلیل کمبود آب، برق، دارو و غذا رو به فاجعه است، گفت که ممانعت تلآویو از ورود کمکهای بشردوستانه نقض قوانین بینالمللی است.
یک سخنگوی سازمان ملل متحد در آژانس برای کمکرسانی به پناهندگان فلسطینی میگوید ۱۴ نفر از کارکنان این نهاد که عموما معلم بودهاند در پی حملات رژیم صهیونیستی به غزه کشته شدهاند.